Ptáte se proč zvolit keramiku a ne jiný druh
podlahové krytiny?

• Stálost

Můžeme vám zaručit, že námi nabízené keramické obklady a dlažby disponují vysokou trvanlivostí povrchů, a to mnohdy i více než 50 let.

Keramický střep je zcela přírodní, nenasákavý, tvrdý materiál, který se vyrábí výpalem při více než 1200°C. Je odolný vůči mrazu, slunečnímu UV záření i kyselinám. Díky tomu je stálobarevný s minimální tepelnou roztažností.

Keramické obklady a dlažby od nás snášejí vysokou zátěž a jsou proto vhodné jak do privátních, tak i komerčních prostor. Keramickou dlažbu můžete využít i v kombinaci s podlahovým topením. Vybrané kolekce navíc disponují speciální antibakteriální ochranou. Každá námi prodávaná kolekce disponuje certifikací.

• Ekologie

Keramické obklady a dlažby jsou vyráběny čistě z přírodních surovin a při jejich výrobě jsou využívány mmj. i recykláty. Každá námi nabízená kolekce keramických obkladů a dlažeb disponuje vybranými ekologickými certifikáty. Ve spojení se solárními panely tvoří keramické obklady dokonalý soulad technických parametrů pro moderní ekologickou stavbu.

• Koncepční řešení

Jednotlivé kolekce na sebe vzájemně navazují a to jak ve formátech, tak i v doplňcích (schody, sokly, L profily, mozaiky,…). Lze je tak použít v interiéru i exteriéru při zachování jednotného estetického vzhledu.

Zároveň jsou vhodné pro plochy s požadavkem na zvýšenou bezpečnost – např. terasy, bazény, chemické provozy. Veškeré nabízené keramické obklady a dlažby podléhají standardům ISO, EN, DIN i ANSI.

Nově jsou obklady i dlažby vyráběny se speciální antibakteriální a antivirovou ochranou pro lepší údržbu a úroveň hygieny.

• Ekonomika

Víme, jak dokáže být stavba náročná a to nejen fyzicky, ale i finančně. Proto u nás naleznete speciální cenově zvýhodněnou řadu keramických obkladů a dlažeb Selected by ASSO.

Navíc keramické obklady a dlažby v tloušťce 3,5mm – 6 mm se dají instalovat přímo na stávající povrch a to bez nutnosti bouracích prací. Nejen, že je práce s nimi jednoduchá, ale současně nezatěžují nosné konstrukce.

Keramické obklady a dlažba ASSO jsou přidanou hodnotou ve finančním zhodnocení vaší nemovitosti.