keramicka mozaika, sklenena mozaika,mozaiky bisazza,butterfly,vetrovivo

Mozaiky

Mozaika - ať už skleněná, keramická či kovová, je vždy nestárnoucí klasika. Naše nabídka mozaiek obsahuje materiály pro vnitřní i venkovní použití, v různých velikostech a formátech. Najdete zde čtverce, obdélníky, kruhy, hexagony, losangy, ale i květy. Využijete ji všude tam, kde jsou oblé plochy. Ideální využití je při obložení van, sprchových koutů, kuchyňských linek, bazénů a saun.

Navštivte náš showroom, kde získáte více informací nejen o mozaikách, ale i o vhodných spárovacích hmotách ke každému druhu mozaiky.

Mozaika koupelna

Skleněné mozaiky

Skleněná mozaika je mozaika z litého skla, která se vyrábí v různých formátech od 0,5 x 0,5 cm až po 10 x 10 cm. Nejčastěji se setkáme s tvarem čtverce, ale můžeme se setkat i s kolečky, obdélníky či tvarem šupinek.

Na výběr máte ze široké škály barev a povrchových úprav, např. lesklé, matné, s metalickými odlesky. Samozřejmostí je i mix barev dle vašich představ. Skleněnou mozaiku můžete využít jak v interiéru, tak v exteriéru.

Způsob použití: Obložení stěn i podlah v kuchyních a koupelnách, sprchových koutech, saunách, spa, bazénech.

mozaika obklad kuchyně

Keramické mozaiky

Keramická mozaika je mozaika z keramických materiálů s glazovaným nebo slinutým povrchem. Vyrábí se v různých formátech od 0,5 x 0,5 cm až po 10 x 10 cm ve tvaru čtverce, obdélníku, hexagonů i koleček.

Způsob použití: Obložení stěn i podlah v kuchyních a koupelnách, sprchových koutech, saunách, spa, bazénech; interiér i exteriér.

• exteriér
kamenný obklad

Kamenné mozaiky

Kamennou mozaiku nabízíme v provedeních - štípaná, řezaná anebo oblázková. Rozdíl je ve způsobu zpracování a v estetickém dojmu. Štípaná mozaika je mozaika rustikální, nepravidelná. Zatímco řezaná mozaika má pravidelné tvary a tím působí dokonaleji. U obou typů mozaiky můžeme mít povrch matný nebo leštěný. Oblázková mozaika je tvořena jednobarevnými celými anebo řezanými oblázky, které můžete využít například na obložení podlahy ve sprchovém koutu.

Způsob použití: obložení stěn v koupelnách, kuchyních, obytných prostorách, saunách, spa, wellness.

mozaika kovová nerez

Kovové mozaiky

V naší nabídce naleznete kovové mozaiky z nerezového materiálu, ale i z mědi. Vybírat můžete z matného, lesklého a kartáčovaného provedení ve studených nebo teplých tónech.

cihlový obklad

Cihlové mozaiky

Mozaika cihlová je mozaika řezaná z cihelných pásků. Barevnost a formáty jsou dané barvou základu.

Způsob použití: obložení stěn v interiéru

perleťový efekt

Perleťové mozaiky

V naší nabídce naleznete skleněné i keramické mozaiky s perleťovým efektem v různých barvách a formátech.

mramorový koberec

Mramorové mozaiky

V naší nabídce naleznete mramorové mozaiky z pravého mramoru. Nejčastěji ve tvaru čtverce či obdélníků, ale nechybí ani tvar losanga či bambusu.

umělecká mozaika

Umělecké mozaiky

Umělecké mozaiky jsou skutečným uměleckým dílem. Jsou vyráběné ručně za použití několika různých druhů skleněné mozaiky.
Každý kousek mozaiky je ručně řezán tak, aby dokonale zapadl do reprodukce uměleckého díla, které jsou vytvářeny dle vašeho výběru s důrazem na detail. Pro snadnější instalaci a lepší výsledek jsou jednotlivé díly reprodukce očíslovány.

Způsob použití:
obložení stěn v interiéru

mozaika živé sklo

Živé sklo

Mozaika Živé sklo je luxusní mozaika pro každého. Luxusem rozumíme něco mimořádného a tím Živé sklo opravdu je. Mimořádnost této skleněné mozaiky spočívá v její originalitě. V nabídce je škála barev, rozměrů a tvarů. Záleží jen na vás, jak tento materiál uchopíte. Je jako puzzle - rozvíjí se a může růst spolu s vámi.