Reklamační podmínky

• Reklamační podmínky

• Snažíme se pečlivým výběrem výrobců nabízet takové materiály, které splňují nejvyšší měřítka jakosti platné v EU. V případě reklamací jsou pro nás závazné právní předpisy platné v ČR.

Na výrobek se poskytuje záruka v délce trvání 24 měsíců ode dne jeho prodeje. Reklamaci lze uplatnit na prodejně, kde byl materiál zakoupen. K reklamaci je třeba bezpodmínečně doložit doklad o koupi – prodejní doklad nebo fakturu a samotný vzorek materiálu s reklamovanou vadou. Neexistence dokladu o koupi neumožňuje posoudit včasnost reklamace a oprávněnost nákupu.Záruční doba začíná běžet okamžikem prodeje. Reklamační nároky se řídí Občanským zákoníkem a spočívají v přiměřené slevě z ceny výrobku, výměně materiálu ( tento postup je podmíněn atestací v TZÚS Plzeň ) nebo v právu odstoupení od kupní smlouvy. Každá oprávněná reklamace bude vyřízena nejpozději do 30 dnů od jejího podání. Reklamovat lze pouze materiál, který nebyl použit. Záruka se nevztahuje na zánik životnosti materiálu nadměrným používáním nad rámec předpokládaného užití či nevhodným použitím materiálu v daném prostoru a používáním v rozporu se stanoveným účelem.

Reklamační řád společnosti ASSO s r.o. je k dispozici na prodejně Biskupská 8, Praha 1.

• b3224eb4-4394-4ccf-9cb3-d7d596f0a95b
  • Na základě usnesení vlády ČR ze dne 26.10.2020 o přijetí krizového opatření s účinností od 28.10.2020 do dne 3.11.2020 zůstává naše prodejna funkční a to dle platných výjimek.