• Podzimní trendy v keramických obkladech

• Objevte mrazivý efekt na nových obkladech z řady Eskymo
    Bílo modrá kombinace keramických obkladů je famózní a do koupelen se krásně hodí
    Nová kolekce Moira v pastelových barvách je ideální pro romantické koupelny
    1283ae65-e8af-4a66-8e40-b8f2f880dc64
    b1814936-8c3f-4ffa-8d79-e0d5b551e5e4
    01645ba0-62d7-44c5-b1bf-6b09a1f84869
    54be5846-4bb2-4b81-ac17-8295a01d7566
    1214bb5b-1c7a-4f75-96a4-c01412978641
  • Léto je tady!

• Teploty stoupají a léto je tady!Nyní můžete mít letní atmosféru celoročně ve vaší kuchyni i díky citrónkovým obkladům.
  • 1ef0fe86-0848-44c9-ab2d-4b33027ed991
    9b69adc0-c04f-4872-8b06-cac59e14b517
    c9e00ed7-d4af-4e7f-b575-e6af2db9b14b
  • Svěží vzduch do vaší koupelny

• eef3551a-487e-4d03-8394-aa2dd8a61d43
    9cff79b9-b9cd-475e-a887-ef577c64656b
    96b2ad0a-8621-4e70-b03f-3c4a2168990e
    ca786de8-751e-4044-b973-7650f71bc810
    165b4db7-7ffb-47fd-91a0-a280b5788600
    a819ae1b-b63c-4c0b-b1fb-e66cc8a2946e
  • bccb74f5-b754-4d38-aaa6-a296f7b9de74
  • Vážení zákazníci,

s ohledem na šíření virové nákazy Covid-19 napříč Evropou, bychom Vás rádi informovali, že společnost ASSO pracuje na dodržení plynulých dodávek našich materiálů. Avšak s ohledem na vývoj situace a vyjádření MZČR a MDČR je možné, že bude v budoucnu docházet k posunu termínů dodání.

V případě, že již nyní víte, že budete potřebovat materiál v určitém časovém období, doporučujeme Vám ho objednat dříve s tím, že bude možné Vaši objednávku uschovat v našem skladě až do doby nezbytně nutné.

Rádi bychom Vás také informovali, že všichni naši obchodní partneři po Evropě jsou plně operativní a dodržují veškeré stanovené hygienické normy a bezpečností opatření. Veškeré výrobní linky a logistické areály pracují bez omezení.

Dnes stejně jako za posledních 27 let, v ASSO usilovně pracujeme na tom, abychom vám přinášeli to nejlepší ze světa keramiky.

Děkujeme vám za projevenou důvěru, budeme se i nadále snažit Vám poskytovat ten nejlepší servis a nabídku.

• Uklízíme sklad...co to pro Vás znamená?

• To znamená, že veškeré naše "skladovky" naleznete na showroomu ASSO za výprodejové ceny. Sháníte-li tedy menší množství obkladu či dlažeb, je to pro vás ideální příležitost :) Informace o aktuálních výprodejových položkách a stavu zásob se dozvíte na našem showroomu.
  • d602183e-a833-42ca-9281-c5ec2478f607
  • Kuchyňské pracovní desky z keramiky

• Kuchyň je srdcem každého domova. Odjakživa se zde schází celá rodina, aby její členové společně posnídali, vychutnali si nedělní oběd, anebo poseděli při večeři. Ohromte návštěvu kuchyní z velkoformátových keramických desek.

Nejenže vám poslouží jako obklad stěn, ale můžete je využít i na pracovní desky. Výhodou je, že pracovní kuchyňská deska z keramiky je extrémně odolná (můžete na nich rovnou krájet anebo na ně položit rozpálený hrnec), hygienická (nešpiní se, nenasákají, nepřijímají pachy) a jednoduchá na úklid (stačí hadřík a obyčejný saponát). Více informací vám rádi poskytneme v ASSO, Biskupská 8, Praha 1.
  • 8f914f56-aaf3-45b2-9932-992bf77574c7
    fe75ae27-7e0b-4616-bc2b-c6665e48d9e6
    b62bdbed-d41e-4ba7-92a0-24045a2e0dea
    0c8c2b70-a9a4-4cb9-91c9-b59e96f20184
    12e61cf8-f62f-4284-ac89-75bd6a69102f
    68c926c6-f3ef-43b3-8bb6-e48ba888bb36
  • Hledáte moderní a hlavně funkční koupelnový nábytek?

• Kolekce moderního designového koupelnového nábytku od ASSO se vyznačuje linearitou a minimalistickým vzhledem. Zásuvky a dveře jsou vyrobeny s 45 ° hranami bez vnějších držadel, rozdělených drážkami, které tak vytvářejí vzor diagonálních linií. Vybrat si můžete hned z několika možností skříněk a ze široké palety materiálů a povrchových úprav. Více o kvalitním koupelnovém nábytku se dozvíte na showroomu ASSO - Biskupská 8, Praha 1
  • beb72043-52b3-4fb9-917f-b19805478ace
    01afe209-9354-4ff8-8bc1-34a7518c9084
    6b13560e-bc1b-4ab8-ab91-ff252dc6b559
    1e24d7fb-ee01-435b-a21c-b01707480821
    e06e0def-c868-4c9c-a5e0-59e430be18cf
    7125c224-6f32-426e-9b1f-5d8721080a0d
<< 1 / 3 >>
  • 37602198-940b-4f06-a267-ffcf2ce01221
  • Na základě usnesení vlády ČR ze dne 21.10.2020 o přijetí krizového opatření s účinností od 22.10.2020 do dne 3.11.2020 zůstává naše prodejna funkční a to dle platných výjimek.