Novinky 2016

• Připravte se na Vánoce

• Hýčkejte nejen sebe, ale i své blízké s produkty Amélie et Mélanie. Nově v naší nabídce jsou jak mýdla, sprchové gely, oleje do koupele, bytové parfémy, vůně do prádla, tak i vonné sáčky či toaletní vody.
    Přijďte se inspirovat do našeho showroomu a objevte výjimečné produkty Made in France.
    Nyní přijímáme objednávky na Vánoce 2016
    Produkty Made in France
    Produkty Made in France - Dárkové balení
  • Letní osvěžení s mýdly NESTI DANTE

• Letní novinkou na našem showroomu je nabídka italských mýdel od firmy Nesti Dante. Jedná se o zcela přírodní a kvalitní mýdla, která neobsahují žádné produkty z ropy, sírany, syntetické látky, parabeny, glykoly či EDTA.

Vydejte se spolu s mýdly na cestu kolem světa ať už s kolekcí Paradiso Tropicale či Dolce Vivere. Kromě klasických tuhých mýdel je k dispozici i varianta tekutého mýdla a sprchového gelu.

• Tekuté a sprchové gely od Nesti Dante jsou vhodné i pro alergiky
    Objevujte svět spolu s vůněmi
    Luxusní mýdlo obsahující 24kt zlato je perfektní nápad na dárek.
    Zažijte ty pravé tropy i u vás v koupelně
  • Nový způsob vnímání vody

• Náš nový dodavatel používá při výrobě svých baterií pouze materiály a postupy prvotřídní jakosti. Při výrobě všech baterií je zapotřebí používat slitin odpovídajících minimálním standardům, zajištěným normami jednotlivých zemí týkajících se požadované jakosti chemického složení materiálů pro výrobu baterií tak, aby nevzniklo riziko kontaminace osob. Nesmíme opomenout fakt, že vodovodní baterie jsou v permanentním kontaktu s vodou, jejich povrch je vystaven dlouhodobému působení vlhkosti, a tudíž i kvalita použitého materiálu musí bránit vzniku rizik spojených s bakteriální kontaminací.

Při výrobním procesu jednotlivých komponentů baterií, které jsou plodem čtyřicetiletých zkušeností firmy, jsou používány mosazné ingoty slitiny CB755S, dle normy ČSN EN 1982:2009. Tyto ingoty jsou odlité v Evropě ze slitiny s nízkým podílem olova a přesně stanoveným procentním podílem mědi. Slitina s tímto podílem mědi byla zvolena na základě studií provedených Evropským institutem mědi a sdruženími evropských instalatérů, které poukazují na to, že měď zabraňuje drobným koncentracím mikroorganizmů, například legionelly.

Dle studií provedených na evropské úrovni se výskyt legionelózy v průběhu uplynulých 10 let ztrojnásobil (údaje European Working Group for Legionella Infections) a zdá se, že pouhá volba slitiny mosazi s tímto obsahem mědi napomáhá ochraně našeho zdraví. Díky vynikající tepelné vodivosti mědi mohou tyto baterie odolat dezinfekci vody pomocí tepelného šoku o 70 °C, díky němuž tyto nebezpečné bakterie zanikají.

Veškeré toto úsilí nám dává za pravdu a potvrzuje neoddiskutovatelnou úroveň kvality ve srovnání s ostatními bateriemi 'low cost', které nesplňují ani ty minimální požadavky, a snižování jejich výrobních nákladů má za následek výrobky neschopné zajistit ani kvalitu či trvanlivost, ani zdravotní bezpečnost.
  • Barevná škála pro dostupné baterie
    Spojení ekologie a užitečnosti neznamená nižší kvalitu designu
    Voda tekoucí z baterií je vhodná i pro alergiky, protože neobsahuje přebytečné množství mosazi
    Ekologická baterie šetřící vodu a vaše zdraví
  • ASSO vám přeje krásné Velikonoce!
  • Doba temna končí....

• Novinkou v ASSO je pro vás nabídka interiérových svítidel od mistrů sklářů z benátského skla. Výrobce klade důraz na sofistikované křivky, moderní LED svítidla a čistotu surového skla. Vše se musí zkloubit v jednoduchý, elegantní a funkční design.

Více informací najdete v sekci svítidla
  • Křišťálový lustr imitující okvětní lístky
    Stropní interiérové svítidlo nejen pro golfové nadšence
    Elegantní a ultramoderní stropní svítidla
  • Nové terakotové produkty v ASSO

• S novým rokem přicházejí i nové výrobky. Proto si pro Vás ASSO přichystalo báječnou novinku, a to zbrusu nového výrobce terakotových obkladů a dlažeb COTTO FLORENCE.
  • COTTO FLORENCE produkuje florentské terakotové podlahy již osm generací. Zkušenosti a „know-how“, které získali v průběhu těchto dvou století, propůjčují jejich výsledným produktům punc jedinečnosti a hlavně unikátní vlastnosti. Jejich výroba se rozlišuje jednak na strojově tažené cotto, tak i na ručně vyráběné.
  • Předností není jen kvalita produktů, kterou i laik rozezná již na první pohled, ale i široká škála formátů – např. u čtverců od 10x10cm až po 50x50cm. Samozřejmostí jsou i šestihranné formáty, skládané kompozice, listela,L profily, schodnice a další speciální kusy. Díky výpalu při vyšší teplotě jsou produkty COTTO FLORENCE tvrdší a odolnější vůči mechanickému poškození než jeho běžní konkurenti. Proto je vhodný jak do interiéru, tak do exteriéru. Materiály existují buď v přírodní či povoskované úpravě a v několika povrchových provedeních: rustico, naturale, satinato, levigato a anticato.
  • Pokud jste milovníky klasické terakoty, tak neváhejte ani vteřinu a ptejte se v ASSO po novince COTTO FLORENCE, kterou najdete v oddělení COTTO.
  • Keramická dlažba ve stylu COTTO ve formátu 30x30
    Keramická dlažba COTTO s rustikálním povrchem ve formátu 30x30
    Keramická dlažba COTTO v detailu
    Keramická dlažba COTTO je vhodná i do exteriéru
  • 7f2c3efd-7b29-4965-a40b-87e0d0d9d774
  • Na základě usnesení vlády ČR ze dne 21.10.2020 o přijetí krizového opatření s účinností od 22.10.2020 do dne 3.11.2020 zůstává naše prodejna funkční a to dle platných výjimek.