Novinky 2013

• 3D obklady a mozaiky

• Rádi bychom zaměřili vaši pozornost na netypické a neprávem rozhodně opomíjené plastické 3D obklady a mozaiky. Pokud nás navštívíte, pak vám ukážeme, že mozaiky nejsou jen nudnými malými čtverečky bez nápadu a že se správným obkladem dokážete rozhýbat a oživit nejen stěny v interiéru, ale i na fasádě.
    Koneckonců posuďte sami.....
  • 3D dekor keramického obkladu inspirovaný rybí kostrou
    Centrálně v rozích či po diagonále prohnutý čtvercový keramický obklad elegantně a rafinovaně ozvláštní každý prostor
    Plasticita a možnost hry se světlem a stínem skýtá ohromné možnosti v použití keramického obkladu
  • ULTRA a jiné super tenké materiály

• Technologie ULTRA je výsledkem dlouhodobých investic do výzkumu, rozvoje a inovací keramických obkladů a dlažeb. Keramické obklady a dlažba ULTRA se svoji přirozenou tloušťkou 3mm a 6mm zaručují lehkost a zárověň vysokou odolnost vůči všem vlivům a přitom si zachovávají všechny technické patametry, které jsou běžné keramických dlažeb a obkladů tloušťky 10mm.

Použití v interiéru , např.: koupelny, kuchyně, stravovací zařízení, zdravotnické zařízení, kanceláře, hotel a v exteriéru jako fasádní obklad.
  • Ukázka variability formátů keramického obkladu a dlažby ULTRA
    Keramická dlažba a obklad ULTRA - tloušťka 3mm a 6mm
  • Retro styl je zpět!

• Retro styl se konečně vrátil do popředí zájmu a je zpět v té nejlepší formě.
    Dobře známe návraty ve světě módy, ale jak tento styl lze moderně pojmout v keramických obkladech či dlažbách ? Přijďte a uvidíte :-)
  • Moderní keramická retro dlažba - mix klasickýxh geometrických dekorů
    Nadčasová retro klasika - keramická dlažba i obklad v moderním interiéru
  • Novinky Cersaie'13

• Chcete být PRVNÍ, kdo se seznámí s novinkami Cerasie 2013 na českém trhu ?

Pokud ANO, pak vězte, že společnost ASSO s.r.o. v týdnu konání přehlídky Designblok 2013, tj. od 7.-11.10.2013, pořádá ve svém showroomu v centru Prahy, prezentaci novinek CERSAIE 2013.
    Chcete-li být PRVNÍ i VY, pak stačí jen nás navštívit a MY vás se vším seznámíme.

Těšíme se na vaši návštěvu

Tým ASSO
  • Zajímáte se o nejnovější trendy obkladů a dlažeb ? Novinky letošního roku najdete u nás - ASSO s.r.o. Biskupská 8, Praha 1
  • Kids & Teens

• Máte doma batole a nebo jen chcete, aby vaše dítko mělo správné hygienické návyky ?
    Ať už Vás motivuje cokoli věřte, že koupelna a hrací kouty nemusí být stereoptypně růžovo modré. Nevěříte? Podívejte se na pár ukázek realizací v naší nové sekci obkladů pro děti a dorost :-)
  • Děti všeho věku milují barvy, květy, zvířátka... tak proč jim nedopřát koupelnu s keramickým obkladem a s rybičkou  Jak se vám líbí?
  • Extraodolná 2 cm samonosná dlažba na terče

• Rádi bychom vám představili červnovou novinku v naší nabídce – slinutou dlažbu o tloušťce 2 cm, která je ideální pro venkovní použití.
    Tloušťka 2 cm zaručuje odolnost vůči zátěži, a proto je doporučována pro použití ve veřejných, ale i privátních prostorách.
    Tento materiál sjednocuje charakteristiku odolnosti a trvanlivosti slinutého gresu - je mrazuvzdorný, nehořlavý a má vysokou rezistenci vůči chemickým a atmosférickým vlivům.
  • Detailní foto pokládky na terče - keramická dlažba esteticky zhodnotí vaši nemovitost
    Keramická dlažba tloušťky 2 cm je extraodolná,samonosná a vhodná pro interiér i exteriér. U ní opravy rozvodů neznamená bourat
    Keramická dlažba tloušťky 2 cm je přes svoje rozměry 60x60 cm snadno instalovatelná a dle potřeby demontovatelná. Je tedy mobilní a bude vždy s vámi!
    Keramickou dlažbu tloušťky 2 cm snadno položíte na terče a tak získáte průtokovou podlahu např.na terase, kolem domu, v garáži....
  • Amelie - Tulipánový měsíc

• Vážení a milý přátelé,

srdečně Vás zveme na aukci soutěžních návrhů na Cenu Amelie, která proběhne v Galerii KusKovu, Biskupský dvůr 6, Praha 1 v pátek 1. března 2013 od 19 hod. Průvodcem večera bude Michal JANČAŘÍK a zazpívá Renata DRÖSSLER.
    Úvodní slovo k projektu Cena Amelie pronese Doc. MUDr. Petra TESAŘOVÁ, CSc.
    Výtěžek aukce podpoří aktivity Amelie, zaměřené na cílenou psychosociální pomoc onkologicky nemocným a jejich blízkým.

Více informací o programu večera i o dražených objektech najdete v přiložené pozvánce a na našich stránkách www.amelie-os.cz , www.kuskovu.cz/vystavy/i187-aukce-cena-amelie.

Těšíme se na viděnou,
    Vaše ASSO
  • Amelie - Tulipánový měsíc
  • b454820c-880a-4570-ad6a-33ad35a53cc2
  • Na základě usnesení vlády ČR ze dne 21.10.2020 o přijetí krizového opatření s účinností od 22.10.2020 do dne 3.11.2020 zůstává naše prodejna funkční a to dle platných výjimek.