Pomáháme

• Pomocné tlapky

• 6c48aabc-6bad-4645-abe4-f5f8fdf70c05
  • Proč pomáháme ?

Protože dokud můžeme pomáhat druhým, pomáhejme. Nikdy nevíme, kdy budeme pomoc sami potřebovat.“

Nejen tento společný názor nás spojuje s Obecně prospěšnou společností Pomocné tlapky, která se již od roku 2001 zabývá chovem, výchovou, výcvikem a předáváním asistenčních psů.

Tyto speciálně vycvičené psy předává do dlouhodobého užívání všem tělesně postiženým lidem zdarma.
    Za Pomocné tlapky mluví hlavně jejich práce a výsledky. Pokud byste se chtěli dozvědět více nebo máte zájem je podporovat či s nimi spolupracovat, další informace naleznete na :

www.pomocnetlapky.cz

• Amelie pomáhá žít život s rakovinou

• 262c4503-acab-453a-a076-ba93b07684ac
  • Nemoc zcela změní náš život a zasáhne všechny v našem okolí. Prvním krokem k přijetí nové situace může být rozhovor s někým, kdo je připraven naslouchat. V každé situaci se můžeme rozhodnout a změnit tak svůj život. V tom je naše šance.

Amelie je tu pro každého, koho zaskočila onkologická nemoc, osobně nebo v blízkém okolí. Nabízí možnost bezplatné péče odborníků i laiků s podobnými zkušenostmi v překonávání vážné nemoci. Nabízí neutrální půdu, kde se může kdokoli, i anonymně, věnovat sám sobě způsobem, který si zvolí. Nepropaguje žádný ze způsobů léčby (bez ohledu na to, je-li to klasická či alternativní cesta), ani žádné preparáty. Dbá na zachování soukromí a svobodné vůle každého návštěvníka.

Pokud byste se chtěli dozvědět víc nebo máte zájem ji podporovat či s ní spolupracovat, další informace naleznete na : www.amelie-os.cz
  • Klokánek Hostivice - Fond ohrožených dětí

• 873d0a74-7058-4b7e-adc0-3c603551aee1
  • Klokánek je projekt spolku Fondu ohrožených dětí.
    Jsme dočasný domov pro děti v akutní nouzi, od přechodných rodinných krizí až po týrání a zneužívání.
  • Vážení klienti,
    ve dnech 22.12. - 3.1.2017 bude naše prodejna uzavřena. Přejeme vám krásné prožití svátků vánočních a vše nejlepší do nového roku 2018. Vaše ASSO

• c91ab230-ee60-428c-92eb-cd4c13bf60c2