Pomáháme

• Pomocné tlapky

• fe698cc9-5376-4582-b23b-61c1f1809450
  • Proč pomáháme ?

Protože dokud můžeme pomáhat druhým, pomáhejme. Nikdy nevíme, kdy budeme pomoc sami potřebovat.“

Nejen tento společný názor nás spojuje s Obecně prospěšnou společností Pomocné tlapky, která se již od roku 2001 zabývá chovem, výchovou, výcvikem a předáváním asistenčních psů.

Tyto speciálně vycvičené psy předává do dlouhodobého užívání všem tělesně postiženým lidem zdarma.
    Za Pomocné tlapky mluví hlavně jejich práce a výsledky. Pokud byste se chtěli dozvědět více nebo máte zájem je podporovat či s nimi spolupracovat, další informace naleznete na :

www.pomocnetlapky.cz

• Amelie pomáhá žít život s rakovinou

• a739b066-25f8-4803-bf29-f3208584792a
  • Nemoc zcela změní náš život a zasáhne všechny v našem okolí. Prvním krokem k přijetí nové situace může být rozhovor s někým, kdo je připraven naslouchat. V každé situaci se můžeme rozhodnout a změnit tak svůj život. V tom je naše šance.

Amelie je tu pro každého, koho zaskočila onkologická nemoc, osobně nebo v blízkém okolí. Nabízí možnost bezplatné péče odborníků i laiků s podobnými zkušenostmi v překonávání vážné nemoci. Nabízí neutrální půdu, kde se může kdokoli, i anonymně, věnovat sám sobě způsobem, který si zvolí. Nepropaguje žádný ze způsobů léčby (bez ohledu na to, je-li to klasická či alternativní cesta), ani žádné preparáty. Dbá na zachování soukromí a svobodné vůle každého návštěvníka.

Pokud byste se chtěli dozvědět víc nebo máte zájem ji podporovat či s ní spolupracovat, další informace naleznete na : www.amelie-os.cz
  • d6689145-30a1-4105-9d3f-0b1eed09cbca
  • f2e53189-cba8-4656-b30c-63d79ecc95fa