• Léto je tady!

• Teploty stoupají a léto je tady!Nyní můžete mít letní atmosféru celoročně ve vaší kuchyni i díky citrónkovým obkladům.
  • a1728fb3-75de-4120-944f-b7cc430c78d1
    65104de3-3637-44f1-84d1-6cd4e0e035f4
    4bfbcd25-dfb2-4d81-b6ad-2a5e34dab3ff
  • Svěží vzduch do vaší koupelny

• b62b3204-a275-4459-a61e-e6a2ae1ca50b
    9c771df8-b69b-4a8f-8161-a7fa0959837d
    73798bfb-8638-46e7-aa97-12f504e3929c
    b32fa0cc-1b03-45d3-af2d-838b6c2a9744
    cd189274-b01d-4fb8-8ee1-eb3034242bb7
    3ceb39af-3939-4fb0-916b-46663139406b
  • db4fc4bf-d140-4640-aecb-fb8b3f01c1cd
  • Vážení zákazníci,

s ohledem na šíření virové nákazy Covid-19 napříč Evropou, bychom Vás rádi informovali, že společnost ASSO pracuje na dodržení plynulých dodávek našich materiálů. Avšak s ohledem na vývoj situace a vyjádření MZČR a MDČR je možné, že bude v budoucnu docházet k posunu termínů dodání.

V případě, že již nyní víte, že budete potřebovat materiál v určitém časovém období, doporučujeme Vám ho objednat dříve s tím, že bude možné Vaši objednávku uschovat v našem skladě až do doby nezbytně nutné.

Rádi bychom Vás také informovali, že všichni naši obchodní partneři po Evropě jsou plně operativní a dodržují veškeré stanovené hygienické normy a bezpečností opatření. Veškeré výrobní linky a logistické areály pracují bez omezení.

Dnes stejně jako za posledních 27 let, v ASSO usilovně pracujeme na tom, abychom vám přinášeli to nejlepší ze světa keramiky.

Děkujeme vám za projevenou důvěru, budeme se i nadále snažit Vám poskytovat ten nejlepší servis a nabídku.

• Uklízíme sklad...co to pro Vás znamená?

• To znamená, že veškeré naše "skladovky" naleznete na showroomu ASSO za výprodejové ceny. Sháníte-li tedy menší množství obkladu či dlažeb, je to pro vás ideální příležitost :) Informace o aktuálních výprodejových položkách a stavu zásob se dozvíte na našem showroomu.
  • 2d5c2be2-777a-4ce8-9854-dd47fa164a26
  • Kuchyňské pracovní desky z keramiky

• Kuchyň je srdcem každého domova. Odjakživa se zde schází celá rodina, aby její členové společně posnídali, vychutnali si nedělní oběd, anebo poseděli při večeři. Ohromte návštěvu kuchyní z velkoformátových keramických desek.

Nejenže vám poslouží jako obklad stěn, ale můžete je využít i na pracovní desky. Výhodou je, že pracovní kuchyňská deska z keramiky je extrémně odolná (můžete na nich rovnou krájet anebo na ně položit rozpálený hrnec), hygienická (nešpiní se, nenasákají, nepřijímají pachy) a jednoduchá na úklid (stačí hadřík a obyčejný saponát). Více informací vám rádi poskytneme v ASSO, Biskupská 8, Praha 1.
  • 73a1c503-64a0-490b-bfc3-a5a369b385fe
    2eb64952-ccfd-49a2-a189-f7d8edb7796a
    17640738-7755-4008-837b-ac222b7176f8
    8b844872-33e9-4e71-b270-3f8027d51b99
    5ede05b7-a0c2-4df0-a007-978841e10441
    6b9c67a6-2e0b-4728-a5ea-539d87c361b4
  • Hledáte moderní a hlavně funkční koupelnový nábytek?

• Kolekce moderního designového koupelnového nábytku od ASSO se vyznačuje linearitou a minimalistickým vzhledem. Zásuvky a dveře jsou vyrobeny s 45 ° hranami bez vnějších držadel, rozdělených drážkami, které tak vytvářejí vzor diagonálních linií. Vybrat si můžete hned z několika možností skříněk a ze široké palety materiálů a povrchových úprav. Více o kvalitním koupelnovém nábytku se dozvíte na showroomu ASSO - Biskupská 8, Praha 1
  • 3a9b4f93-2f2b-46aa-a3bf-5cb59069fa55
    ef27c510-e340-4deb-a742-4c010529d3b4