Reference

• Reference

• AGIP, čerpací stanice Praha | Aquadrom Most | Aquapark Ostrava | Autosalon Audi Auto L.S.R. a.s. Čestlice | Císařská konírna Pražský hrad Praha | ČEZ Informační centrum Ledvice | ČVUT menza Praha 6 | Divadlo Fidlovačka Praha 4 | DM drogerie Palác Flora Praha 3 | Domov seniorů Nymburk | Dům Pánů z Kunštátu Řetězová Praha 1 | Golfyacht Praha 7 | Grandhotel Pupp Karlovy Vary | Gymnázium Postupická Praha 4 | Holmes Place Křižíkova Praha 8 | Hotel Buddha Jakubská Praha 1 | Hotel Corinthia Praha 4 | Hotel Rott Malé náměstí Praha 1 | Hotel Zámek Lednice | Hotel Zbiroh Zbiroh | Hrad Mladá Boleslav Mladá Boleslav | ICPI správní budova Praha 9 | Informační centrum Staropramen Praha | Interspar Karlovy Vary | Jeffors Pardubice | Jungmannova Plaza Praha 1 | Lighthouse Jankovcova Praha 7 | Malostranská Beseda Praha 1 | Marks & Spencer Václavské náměstí Praha 1 | Ministersvo školství Karmelitská Praha 1 | Německá škola Stodůlky Praha 5 | OC, Nový Smíchov Praha 5 | OC, Olympia Park Brno | Pension Klose Kubova Huť | Pension Paseka Litomyšl | Pizzeria Il Cavallino Most | Prague Office Center Praha 5 | Raiffeisenbank a.s. Václavské náměstí Praha 1 | Restaurace Depot, Petrské náměstí Praha 1 | Restaurace Kolkovna Praha 1 | Rezidence Central Park Praha 3 | Rezidence La Passionaria Mariánské lázně | Santé, Pštrosova Praha 1 | Škoda a.s., administrativní budova Plzeň | Telecom a.s. Praha 10 | Teta a.s., Jungmannova Praha 1 | Triumph, síť prodejen Brno Plzeň, Praha, ... | Velkopřevorský mlýn Praha 1 | Wilworst Obecní dům Praha 1 | ZŠ Hloubětín Praha 9 | ZŠ Hostivař Praha 10 | ZŠ Nymburk Nymburk | ZŠ Radlická Praha 5 | Bytové domy Makotřasy | Karlovy Lázně - sociální zařízení | Bytový dům "Mecenáš" Malostranské náměstí | Restaurace Staropramen - Pardubice | Showroom Salamander, Národní třída Praha | Restaurace Staropramen - Hradec Králové |

• V nabídce asso jsou samozřejmě i sprchové kouty, vaničky, otopné žebříky a další sanitární keramika včetně koupelnových doplňků a koupelnového nábytku.
    Klasický cihelný obkladový pásek v kombinaci s moderním keramickým obkladem a keramickou dlažbou imitace dřeva.
    Cihelný obklad stěn ve varně pivovaru Staropramen.
    Sanitární keramika v klasickém nadčasovém provedení - realizace hotel Pupp Karlovy Vary.
    Slinutá keramická dlažba v pivovaru Staropramen .
    Detal oválného umyvadla samostatně stojícího na odkládací desce a koupelnové doplňky - vše v nabídce asso. Realizace hotel Pupp Karlovy Vary.
    Keramický lesklý velkoformátový obklad imitace mramoru v kombinaci se slinutou dlažbou v provedení mozaika. Elegantní a nadčasové řešení koupelny nejen pro milovníky klasiky
  • Přijďte se podívat do našeho showroomu ASSO v Praze, v Biskupské ulici č. 8. Zjistíte, že naše obklady a dlažba jsou to pravé pro váš byt či dům. V nabídce máme obklady od klasických a střídmých až po extravagantní. S nimi koresponduje dlažba. Dlažba i obklady jsou navrhovány mistry designéry, takže si vybere opravdu každý. Pro náročné je zde připravena mozaika v mnoha variantách. Jednak je u nás mozaika pro koupelny, jiná mozaika je pro dvory, haly a terasy. Do rustikálních staveb jsou potřeba cihly a cihlové pásky. Cihly máme ve velkém výběru a cihlové pásky k nim tvoří dokreslující doplněk. Cihelné pásky jsou vhodné i na zdobení teras a ozdobné obkládání domů. Vrcholem luxusu jsou naše Cihly – jedná se o interiérový doplněk. Cihly jsou potaženy perletí, zlatem či stříbrem. V další části našeho obchodu je umístěna sanitární keramika a baterie. Sanitární keramika a baterie od nás jsou z velmi kvalitních materiálů a v přijatelných cenách, baterie nabízíme od pákových všech možných stylů po retro s kohoutky. Koupelnové doplňky od nás se stejně jako sanitární keramika a baterie stanou ozdobou vaší koupelny. Pro romantiky jsme připravili koupelnový nábytek v zámeckém stylu Gaia Mobili. Koupelnový nábytek a koupelnové doplňky Gaia Mobili jsou vhodné do koupelen i dalších interiérů. Koupelnový nábytek a koupelnové doplňky jako jsou nádherná zrcadla nebo stolky vám udělají radost v celém domě.