Reference

• Reference

• AGIP, čerpací stanice Praha | Aquadrom Most | Aquapark Ostrava | Autosalon Audi Auto L.S.R. a.s. Čestlice | Císařská konírna Pražský hrad Praha | ČEZ Informační centrum Ledvice | ČVUT menza Praha 6 | Divadlo Fidlovačka Praha 4 | DM drogerie Palác Flora Praha 3 | Domov seniorů Nymburk | Dům Pánů z Kunštátu Řetězová Praha 1 | Golfyacht Praha 7 | Grandhotel Pupp Karlovy Vary | Gymnázium Postupická Praha 4 | Holmes Place Křižíkova Praha 8 | Hotel Buddha Jakubská Praha 1 | Hotel Corinthia Praha 4 | Hotel Rott Malé náměstí Praha 1 | Hotel Zámek Lednice | Hotel Zbiroh Zbiroh | Hrad Mladá Boleslav Mladá Boleslav | ICPI správní budova Praha 9 | Informační centrum Staropramen Praha | Interspar Karlovy Vary | Jeffors Pardubice | Jungmannova Plaza Praha 1 | Lighthouse Jankovcova Praha 7 | Malostranská Beseda Praha 1 | Marks & Spencer Václavské náměstí Praha 1 | Ministersvo školství Karmelitská Praha 1 | Německá škola Stodůlky Praha 5 | OC, Nový Smíchov Praha 5 | OC, Olympia Park Brno | Pension Klose Kubova Huť | Pension Paseka Litomyšl | Pizzeria Il Cavallino Most | Prague Office Center Praha 5 | Raiffeisenbank a.s. Václavské náměstí Praha 1 | Restaurace Depot, Petrské náměstí Praha 1 | Restaurace Kolkovna Praha 1 | Rezidence Central Park Praha 3 | Rezidence La Passionaria Mariánské lázně | Santé, Pštrosova Praha 1 | Škoda a.s., administrativní budova Plzeň | Telecom a.s. Praha 10 | Teta a.s., Jungmannova Praha 1 | Triumph, síť prodejen Brno Plzeň, Praha, ... | Velkopřevorský mlýn Praha 1 | Wilworst Obecní dům Praha 1 | ZŠ Hloubětín Praha 9 | ZŠ Hostivař Praha 10 | ZŠ Nymburk Nymburk | ZŠ Radlická Praha 5 | Bytové domy Makotřasy | Karlovy Lázně - sociální zařízení | Bytový dům "Mecenáš" Malostranské náměstí | Restaurace Staropramen - Pardubice | Showroom Salamander, Národní třída Praha | Restaurace Staropramen - Hradec Králové |

• V nabídce asso jsou samozřejmě i sprchové kouty, vaničky, otopné žebříky a další sanitární keramika včetně koupelnových doplňků a koupelnového nábytku.
    Klasický cihelný obkladový pásek v kombinaci s moderním keramickým obkladem a keramickou dlažbou imitace dřeva.
    Cihelný obklad stěn ve varně pivovaru Staropramen.
    Sanitární keramika v klasickém nadčasovém provedení - realizace hotel Pupp Karlovy Vary.
    Slinutá keramická dlažba v pivovaru Staropramen .
    Detal oválného umyvadla samostatně stojícího na odkládací desce a koupelnové doplňky - vše v nabídce asso. Realizace hotel Pupp Karlovy Vary.
    Keramický lesklý velkoformátový obklad imitace mramoru v kombinaci se slinutou dlažbou v provedení mozaika. Elegantní a nadčasové řešení koupelny nejen pro milovníky klasiky

• Vážení klienti,
    z důvodu účasti na veletrhu Cersaie je provoz na naší vzorkovně v těchto dnech částečně omezen.

Děkujeme Vám za pochopení a trpělivost
    Vaše ASSO