Historie společnosti

• Historie společnosti

• 1.3.1991

vznik volného obchodního sdružení ASSO v.o.s., prodej stavební keramiky převážně tuzemské výroby

18.1.1993

transformace na společnost s ručením omezeným ASSO s.r.o., počátek dovozu stavební keramiky z Itálie

1995

rozšíření prodejních prostor na celkovou plochu 120m2

13.8.2002

povodně - nucené opuštění dosavadního sídla společnosti - Křižíkova 62 , Praha 8

18.8.2002

přestěhování sídla společnosti na Praha 1, Zlatnická 7

09.2004

stěhování do stávajícího sídla společnosti a postupná rekonstrukce prostor Galerie ASSO, Praha 1, Biskupská 8 na celkovou prodejní a výstavní plochu 400 m2

12.2005

zavedení normy jakosti managementu ČSN ISO 9001:2000

12.2006

kontrolní audit a obhájení certifikátu jakosti managementu ČSN ISO 9001:2000

2007

zahájení pořádání vlastních výstav v souvislosti s účasti v IX.ročníku Designblok Praha

"Od mozaiky po Kerlit"

nové webové stránky společnosti – projekt Casa Rondo

2009

pořádání kulturních akcí pro spolupracující architekty a stavební společnosti - zahajovací koncert z cyklu  " Montmartre v Montmartru "

2010

rozšíření spolupráce s novými obchodními partnery - rozšíření sortimentu pro naše klienty

2011

zavedení komplexního prezentačního systému na webových stránkách a prodejním showroomu

nové webové stránky společnosti - přehlednější klientský servis

slavíme 20 let na trhu  -  20 let pro Vás

účast na 16°ročníku designblok - superstudio Grand Hotel Evropa

účast na přehlídce DESIGNSHAKER'15

• 38cdf39e-58f4-4c56-b3d4-2eccdd9880c8
  • Přijďte se podívat do našeho showroomu ASSO v Praze, v Biskupské ulici č. 8. Zjistíte, že naše obklady a dlažba jsou to pravé pro váš byt či dům. V nabídce máme obklady od klasických a střídmých až po extravagantní. S nimi koresponduje dlažba. Dlažba i obklady jsou navrhovány mistry designéry, takže si vybere opravdu každý. Pro náročné je zde připravena mozaika v mnoha variantách. Jednak je u nás mozaika pro koupelny, jiná mozaika je pro dvory, haly a terasy. Do rustikálních staveb jsou potřeba cihly a cihlové pásky. Cihly máme ve velkém výběru a cihlové pásky k nim tvoří dokreslující doplněk. Cihelné pásky jsou vhodné i na zdobení teras a ozdobné obkládání domů. Vrcholem luxusu jsou naše Cihly – jedná se o interiérový doplněk. Cihly jsou potaženy perletí, zlatem či stříbrem. V další části našeho obchodu je umístěna sanitární keramika a baterie. Sanitární keramika a baterie od nás jsou z velmi kvalitních materiálů a v přijatelných cenách, baterie nabízíme od pákových všech možných stylů po retro s kohoutky. Koupelnové doplňky od nás se stejně jako sanitární keramika a baterie stanou ozdobou vaší koupelny. Pro romantiky jsme připravili koupelnový nábytek v zámeckém stylu Gaia Mobili. Koupelnový nábytek a koupelnové doplňky Gaia Mobili jsou vhodné do koupelen i dalších interiérů. Koupelnový nábytek a koupelnové doplňky jako jsou nádherná zrcadla nebo stolky vám udělají radost v celém domě.