Ekologie a my

• Ekologie a my

• Proč se zabýváme ekologií ?

• Protože si plně uvědomujeme, že jsme součástí matky Přírody, nejsme lhostejní k životnímu prostředí, které nás obklopuje.

Vyznáváme principy trvale udržitelného rozvoje a tak při výběru materiálů a výrobců, které vám nabízíme, klademe důraz na ekologicky šetrné postupy výroby.

Z tohoto důvodu si vybíráme mezi těmi, kteří vyznávají stejnou filozofii a stejný přístup.

Proto v naší nabídce upřednostňujeme ty výrobce, kteří mají tzv. „ zelené „ certifikáty.
  • 59286c16-a152-4f14-81f2-2a34155d6373
    7e9271c7-bcbf-4f02-a0ea-4ad013e3d8b9
  • A že to s ekologií myslíme vážně, míříme i do vlastních řad.
  • Vážení klienti,
    ve dnech 22.12. - 3.1.2017 bude naše prodejna uzavřena. Přejeme vám krásné prožití svátků vánočních a vše nejlepší do nového roku 2018. Vaše ASSO

• 8e58de97-fdec-41e1-a68f-fab683c2fe9a