Sortiment ASSO

• Vážení zákazníci,

srdečně vás zveme do našeho showroomu ASSO v Praze, v Biskupské ulici č. 8. Zjistíte, že naše keramické obklady a keramická dlažba jsou to pravé pro váš byt či dům.
    Se stejnou pečlivostí jsme vybírali i výrobce dalších produktů, které naleznete v naší nabídce.

Nákup v ASSO = nákup bez rizika

Přijďte a vyzkoušejte si nás
    Vaše ASSO

• Keramické obklady a dlažba ASSO – 4 argumenty pro nákup

• Stálost
    Můžeme vám zaručit, že naše keramické obklady a dlažba mají vysokou trvanlivost povrchů, a to mnohdy 50 let i více. Jsou nenasákavé, tvrdé, odolné proti mrazu i UV záření, stálobarevné, s minimální tepelnou roztažností, rezistentní vůči kyselinám. Keramické obklady a dlažba od nás snášejí vysokou zátěž a jsou snadno čistitelné.

Ekologie
    Naše keramické obklady a dlažba jsou vyráběny z přírodních surovin, mají EKO certifikáty kvality a při jejich výrobě se využívá i recyklovaných materiálů.
    Keramické obklady ve spojení se solárními panely tvoří dokonalý soulad technických parametrů pro moderní ekologickou stavbu. Keramická dlažba je ideální pro podlahové vytápění.

Koncepční řešení
    Naše keramické obklady a dlažba na sebe vzájemně navazují, a to jak ve formátech, tak i v doplňcích (schody, sokly, L profily, mozaiky,…). Keramické obklady a dlažba ASSO se dají použít v interiéru i exteriéru při zachování jednotného estetického vzhledu. Zároveň jsou vhodné pro plochy s požadavkem na zvýšenou bezpečnost – např. terasy, bazény, chemické provozy.

Ekonomika
    Naše keramické obklady a dlažba v tloušťce 3 mm se dají instalovat přímo na stávající povrch, a to bez bouracích prací. Současně nezatěžují nosné konstrukce.

Keramické obklady a dlažba ASSO jsou přidanou hodnotou ve finančním zhodnocení vaší nemovitosti.

• 1 koupelna = 1 prostor + 1 materiál + x možností

• Na následujících fotografiích si můžete prohlédnout možnosti řešení jednoho prostoru s použitím keramického obkladu a dlažby v různých formátech, designech, površích a barvách.

Pokaždé jiné, ale vždy originální řešení nejen pro vaší koupelnu.
  • Kombinace keramického betonu a keramického dřeva, kde je kladen důraz na keramickou dlažbu ze série Cementi
    Kombinace keramického betonu a keramického dřeva, kde je kladen důraz na keramickou dlažbu ze série Legni a mozajku ze stejné série
    Kombinace keramické dlažby - mramoru a keramického dřeva, kde je kladen důraz na keramickou dlažbu ze série Marmi. Vše v provedení vysokého lesku.
    Kombinace keramického obkladu - mramoru a keramického dřeva, kde je kladen důraz na keramickou dlažbu ze série Legni. Vše v provedení vysokého lesku.
    Kombinace keramického obkladu - mramoru a keramického dřeva, kde je kladen důraz na keramickou dlažbu ze série Legni a mozaiku ze stejné série. Vše v provedení vysokého lesku.
  • 71c68994-f159-4b5c-b51f-c27d411f76ff
  • 9ac0fe99-5b94-4465-acf5-89db99c975b4