Produkty ASSO

• Vážení zákazníci,

srdečně vás zveme do našeho showroomu ASSO v Praze, v Biskupské ulici č. 8. Zjistíte, že naše keramické obklady a keramická dlažba jsou to pravé pro váš byt či dům.
    Se stejnou pečlivostí jsme vybírali i výrobce dalších produktů, které naleznete v naší nabídce.

Nákup v ASSO = nákup bez rizika

Přijďte a vyzkoušejte si nás
    Vaše ASSO
  • Keramické obklady a dlažba ASSO – 4 argumenty pro nákup

• Stálost
    Můžeme vám zaručit, že naše keramické obklady a dlažba mají vysokou trvanlivost povrchů, a to mnohdy 50 let i více. Jsou nenasákavé, tvrdé, odolné proti mrazu i UV záření, stálobarevné, s minimální tepelnou roztažností, rezistentní vůči kyselinám. Keramické obklady a dlažba od nás snášejí vysokou zátěž a jsou snadno čistitelné.

Ekologie
    Naše keramické obklady a dlažba jsou vyráběny z přírodních surovin, mají EKO certifikáty kvality a při jejich výrobě se využívá i recyklovaných materiálů.
    Keramické obklady ve spojení se solárními panely tvoří dokonalý soulad technických parametrů pro moderní ekologickou stavbu. Keramická dlažba je ideální pro podlahové vytápění.

Koncepční řešení
    Naše keramické obklady a dlažba na sebe vzájemně navazují, a to jak ve formátech, tak i v doplňcích (schody, sokly, L profily, mozaiky,…). Keramické obklady a dlažba ASSO se dají použít v interiéru i exteriéru při zachování jednotného estetického vzhledu. Zároveň jsou vhodné pro plochy s požadavkem na zvýšenou bezpečnost – např. terasy, bazény, chemické provozy.

Ekonomika
    Naše keramické obklady a dlažba v tloušťce 3 mm se dají instalovat přímo na stávající povrch, a to bez bouracích prací. Současně nezatěžují nosné konstrukce.
    Keramická dlažba s podlahovým systémem Cliptile se montuje na principu suché pokládky, což představuje významnou peněžní i časovou úsporu.
    Keramické obklady a dlažba ASSO jsou přidanou hodnotou ve finančním zhodnocení vaší nemovitosti.

• Přijďte se podívat do našeho showroomu ASSO v Praze, v Biskupské ulici č. 8. Zjistíte, že naše obklady a dlažba jsou to pravé pro váš byt či dům. V nabídce máme obklady od klasických a střídmých až po extravagantní. S nimi koresponduje dlažba. Dlažba i obklady jsou navrhovány mistry designéry, takže si vybere opravdu každý. Pro náročné je zde připravena mozaika v mnoha variantách. Jednak je u nás mozaika pro koupelny, jiná mozaika je pro dvory, haly a terasy. Do rustikálních staveb jsou potřeba cihly a cihlové pásky. Cihly máme ve velkém výběru a cihlové pásky k nim tvoří dokreslující doplněk. Cihelné pásky jsou vhodné i na zdobení teras a ozdobné obkládání domů. Vrcholem luxusu jsou naše Cihly – jedná se o interiérový doplněk. Cihly jsou potaženy perletí, zlatem či stříbrem. V další části našeho obchodu je umístěna sanitární keramika a baterie. Sanitární keramika a baterie od nás jsou z velmi kvalitních materiálů a v přijatelných cenách, baterie nabízíme od pákových všech možných stylů po retro s kohoutky. Koupelnové doplňky od nás se stejně jako sanitární keramika a baterie stanou ozdobou vaší koupelny. Pro romantiky jsme připravili koupelnový nábytek v zámeckém stylu Gaia Mobili. Koupelnový nábytek a koupelnové doplňky Gaia Mobili jsou vhodné do koupelen i dalších interiérů. Koupelnový nábytek a koupelnové doplňky jako jsou nádherná zrcadla nebo stolky vám udělají radost v celém domě.