Kdo jsme

• Profil společnosti

• Jsme ryze česká rodinná společnost založena v roce 1993 s cílem dovážet a následně prodávat obklady a dlažby té nejlepší kvality a designu.

Velmi dobrá orientace na evropském trhu a kolektiv nadšených spolupracovníků jsou předpokladem, že požadavky většiny našich zákazníků jsou řešeny přesně podle jejich představ v krátkém časovém termínu. V nabídce lze nalézt výběr všeho podstatného, co se ve světě stavební keramiky děje.
  • Co tedy můžete od společnosti ASSO očekávat?

• Rozhodně nejsme klasické koupelnové studio s desítkami variant řešení koupelen nebo sprchových koutů, ale to neznamená, že si zde nevyberete nebo že zde nejsme schopni vám pomoci, spíše naopak.

Specializujeme se - máme bohatý výběr obkladů a dlažeb od nejvýznamnějších světových výrobců v různých cenových hladinách ve špičkovém designu a kvalitě. Od roku 2005 jsme držiteli certifikátu jakosti ISO 9001:2001, který garantuje vysoký standard produktů a služeb.

Krátké dodací lhůty - jsme přímými dovozci a tudíž zboží jde přímo od výrobce k zákazníkovi. Služby profesionálně vyškoleného týmu pracovníků, široké portfolio spolupracujících firem a to jak realizačních, tak i architektonických ateliérů.

Doplňkový sortiment - jako např.cihly, cihelné pásky, mozaiky,vany, sprchy, baterie, koupelnový nábytek a doplňky (ručníky, bytové parfémy), otopné žebříky, svítidla, potřeby pro pokladače až po stavební chemii zaměřenou na údržbu, čištění a ochranu.

Návrhy a realizace - protože známe své materiály a sortiment, který dovážíme a prodáváme, jsme schopni zabezpečit realizace od A po Z, tzn. včetně návrhů, vizualizací až po samotnou montáž.
  • Kdo je tedy klientem společnosti ASSO?

• Všichni ti, kteří potřebují pomoc a nejsou spokojeni se standardní nabídkou, ti kteří hledají něco víc, ať už inspiraci nebo pomoc pro svoji koupelnu, kuchyň, garáž, terasu, fasádu, příjezdové cesty, bazény,…..

Pomůžeme vyřešit vaše starosti s výběrem, ušetříme vám čas a energii s hledáním optimálního řešení vašich potřeb a díky široké nabídce koneckonců i peníze, protože spolupracujeme s řadou časem prověřených architektů a realizačních firem.
  • Prodáváme jen to, s čím máme osobní zkušenost. Každý výrobek i výrobce je pečlivě vybírán, aby splňoval přísná měřítka vnitřní kontroly kvality. Snažíme se být opravdoví profesionálové, proto vám pomáháme řešit i problémy se zašlou špínou nebo znečištěnými spárami a není nic neobvyklého,že se na nás po letech obrací naši klienti s žádostmi o dokoupení stávajícího materiálu. Taková situace pro nás není problém, protože máme vlastní databázi a tudíž žádná zakázka pro nás není nedohledatelná, každá má svoji genezi a historii.

• Pokud tedy stavíte nebo plánujete rekonstrukci, či snad jen uvažujete o tom, jak dotvořit
    Váš prostor – Váš domov, zastavte se u nás a přesvědčte se sami o naší nabídce a vyzkoušejte si nás.

• Přijďte se podívat do našeho showroomu ASSO v Praze, v Biskupské ulici č. 8. Zjistíte, že naše obklady a dlažba jsou to pravé pro váš byt či dům. V nabídce máme obklady od klasických a střídmých až po extravagantní. S nimi koresponduje dlažba. Dlažba i obklady jsou navrhovány mistry designéry, takže si vybere opravdu každý. Pro náročné je zde připravena mozaika v mnoha variantách. Jednak je u nás mozaika pro koupelny, jiná mozaika je pro dvory, haly a terasy. Do rustikálních staveb jsou potřeba cihly a cihlové pásky. Cihly máme ve velkém výběru a cihlové pásky k nim tvoří dokreslující doplněk. Cihelné pásky jsou vhodné i na zdobení teras a ozdobné obkládání domů. Vrcholem luxusu jsou naše Cihly – jedná se o interiérový doplněk. Cihly jsou potaženy perletí, zlatem či stříbrem. V další části našeho obchodu je umístěna sanitární keramika a baterie. Sanitární keramika a baterie od nás jsou z velmi kvalitních materiálů a v přijatelných cenách, baterie nabízíme od pákových všech možných stylů po retro s kohoutky. Koupelnové doplňky od nás se stejně jako sanitární keramika a baterie stanou ozdobou vaší koupelny. Pro romantiky jsme připravili koupelnový nábytek v zámeckém stylu Gaia Mobili. Koupelnový nábytek a koupelnové doplňky Gaia Mobili jsou vhodné do koupelen i dalších interiérů. Koupelnový nábytek a koupelnové doplňky jako jsou nádherná zrcadla nebo stolky vám udělají radost v celém domě.